Δημόσιο και Δωρεάν Ενιαίο και Υποχρεωτικό Σχολείο!

Δημόσιο και Δωρεάν Ενιαίο και Υποχρεωτικό Σχολείο!

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Κινητοποιήσεις ΟΛΜΕ

 Κινητοποιήσεις ΟΛΜΕ για τις διαθεσιμότητες, μετατάξεις και τις απολύσεις εκπαιδευτικών

Αθήνα, 13/7/2013
ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΟΛΜΕ
Mε βάση και τις τελευταίες εξελίξεις βάσει των οποίων το πολυνομοσχέδιο – φονιάς που θέτει σε διαθεσιμότητα – απόλυση 2500 εκπαιδευτικούς της ΤΕΕ αλλά και χιλιάδες εργαζόμενους στην τοπική αυτοδιοίκηση, θα συζητηθεί την επόμενη Τρίτη και Τετάρτη, τροποποιούμε το πρόγραμμα των κινητοποιήσεων:
  1. Συλλαλητήριο τη Δευτέρα 15/7/13 στο Σύνταγμα με συναυλία και ολονυκτία (μαζί με τους εργαζόμενους στους δήμους), με προσυγκέντρωση τα γραφεία της ΟΛΜΕ (Ερμού και Κορνάρου 2) στις 7.30 μμ. Οι ΕΛΜΕ που βρίσκονται κοντά στην Αττική, εφόσον δεν οργανωθεί συγκέντρωση στην περιοχή τους να οργανώσουν τη συμμετοχή των συναδέλφων στην συγκέντρωση της Αθήνας.
  2. Συλλαλητήριο Τρίτη 16/7/13 στην Αθήναστην Πλατεία Κλαυθμώνος, ώρα 11:30 π.μ. (ημέρα πανελλαδικής πανεργατικής απεργίας, όπου θα συζητιέται στη βουλή το νέο νομοσχέδιο-φονιάς που θα επικυρώνει τη συμφωνία κυβέρνησης και τροϊκανών για τις διαθεσιμότητες και τις απολύσεις μαζί με άλλα βάρβαρα μέτρα στο πλαίσιο των μνημονίων). Την ίδια ημέρα καλούμε τις ΕΛΜΕ σε συντονισμό με σωματεία της περιοχής τους να οργανώσουν αντίστοιχες κινητοποιήσεις. Οι ΕΛΜΕ που βρίσκονται κοντά στην Αττική, εφόσον δεν οργανωθεί συγκέντρωση στην περιοχή τους να οργανώσουν τη συμμετοχή των συναδέλφων στην συγκέντρωση της Αθήνας.
  3. Συλλαλητήριο την Τρίτη 16/7/13 στο Σύνταγμα με συναυλία και ολονυκτία (μαζί με τους εργαζόμενους στους δήμους), με προσυγκέντρωση τα γραφεία της ΟΛΜΕ (Ερμού και Κορνάρου 2) στις 8 μμ. Οι ΕΛΜΕ που βρίσκονται κοντά στην Αττική, εφόσον δεν οργανωθεί συγκέντρωση στην περιοχή τους να οργανώσουν τη συμμετοχή των συναδέλφων στην συγκέντρωση της Αθήνας.
  4. Πανελλαδικό Συλλαλητήριο την Τετάρτη 17/7/13 στο Σύνταγμα, με προσυγκέντρωση τα γραφεία της ΟΛΜΕ (Ερμού και Κορνάρου 2) στις 7 μ.μ.  Καλούμε τα ΔΣ των ΕΛΜΕ να οργανώσουν την μετάβαση των εκπαιδευτικών με πούλμαν. Η ΟΛΜΕ θα καλύψει τη δαπάνη, γι αυτό να επικοινωνήσουν τα ΔΣ των ΕΛΜΕ με την ομοσπονδία.
Δεν θα αφήσουμε την κυβέρνηση να καταστρέφει άλλο το δημόσιο σχολείο και να εξαθλιώνει τους εκπαιδευτικούς. Κοινό μέτωπο όλων τώρα για την ανατροπή αυτής της βάρβαρης πολιτικής. Θα είμαστε όλο το καλοκαίρι σε αγωνιστική ετοιμότητα.
Καμία διαθεσιμότητα, καμία υποχρεωτική μετάθεση, καμία απόλυση εκπαιδευτικού δεν θα γίνει αποδεκτή και θα είναι «αιτία πολέμου».
ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΕΣ – ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ
ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΤΕΕ
ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ
ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΠΛΕΟΝΑΖΕΙ
ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου