Δημόσιο και Δωρεάν Ενιαίο και Υποχρεωτικό Σχολείο!

Δημόσιο και Δωρεάν Ενιαίο και Υποχρεωτικό Σχολείο!

Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Μόνο με πρόσκληση στις παρελάσεις - Σε κλοιό 3.000 αστυνομικών το κέντρο της Αθήνας

Πάντως παρελάσεις θα γίνουν... Να τιμηθεί ο αγώνας της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας.....!!!

Περίπου 3.000 αστυνομικοί παίρνουν μέρος στα «μέτρα τάξης» της ΓΑΔΑ για την «ομαλή διεξαγωγή» (χωρίς δυσάρεστες καταστάσεις για τους κυβερνητικούς επισήμους, δηλαδή) της μαθητικής και στρατιωτικής παρέλασης την ερχόμενη Δευτέρα και Τρίτη στο κέντρο της Αθήνας - Μόνο με προσκλήσεις ή διαπιστεύσεις η πρόσβαση στην πλατεία Συντάγματος
Σε αστυνομική καραντίνα το κέντρο της Αθήνας για να μείνουν μακριά από τις παρελάσεις για την 25η Μαρτίου οι... ανεπιθύμητοι πολίτες. Η πρόσβαση στον χώρο της παρέλασης γίνεται μόνο με προσκλήσεις ή διαπιστεύσεις, ενώ οι πολίτες θα μπορούν να παραστούν ελεύθερα από το ύψος της οδού Βουκουρεστίου και κάτω.
Η πλατεία Συντάγματος έχει περικλειστεί από κάγκελα, ενώ ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ ελέγχουν την πρόσβαση. Κλειστός θα παραμείνει και ο σταθμός του Μετρό «Σύνταγμα».
Ο... εχθρός λαός απαγορεύεται να εισέλθει στη νεκρή ζώνη που θα εκτείνεται σε ακτίνα αρκετών δεκάδων μέτρων από την εξέδρα των επισήμων μπροστά στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη. Παρόμοια μέτρα είχαν ληφθεί και την 28η Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη όταν τα ΜΑΤ είχαν χτυπήσει τη διαδήλωση εκπαιδευτικών και άλλων φορέων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου