Δημόσιο και Δωρεάν Ενιαίο και Υποχρεωτικό Σχολείο!

Δημόσιο και Δωρεάν Ενιαίο και Υποχρεωτικό Σχολείο!

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Χριστουγεννιάτικα παζάρια σε σχολεία της περιοχής μας


Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Το Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων της 4ης Διαμερισματικής Κοινότητας αποφάσισε να δοθεί η ευκαιρία στους γονείς των σχολείων του Διαμερίσματος να προβάλλουν τις ικανότητες τους σχετικά με τη χειροτεχνία και τις κατασκευές.
Γνωρίζοντας ότι αρκετές μητέρες των μαθητών μας ασχολούνται με τις συγκεκριμένες κατασκευές, τις οποίες και διαθέτουν προς πώληση, αποφασίσαμε να στηρίξουμε τις προσπάθειες τους.
Έτσι λοιπόν θα διοργανωθεί ένα παζάρι τέτοιων χειροτεχνημάτων σε 2 ή 3 σχολεία της περιοχής μας στις 20, 21, 22 Δεκεμβρίου.Τα είδη που θα πωληθούν θα είναι χειροποίητα και θα κοστολογηθούν από τους δημιουργούς τους οι οποίοι και θα εισπράξουν τα χρήματα για λογαριασμό τους. Αν βέβαια θελήσει κάποιος από τους κατασκευαστές να αφήσει στο σχολείο που θα φιλοξενήσει τα προϊόντα του ένα συμβολικό ποσό, είναι στη δική του διάθεση.
Η προσπάθεια αυτή αποφασίστηκε ώστε να δοθεί βήμα προβολής σε τέτοιες προσπάθειες γονιών, για αυτό προτείνουμε σε όσους συμμετέχουν να έχουν στα προϊόντα τους λογότυπο και τηλέφωνο ώστε να μπορεί κάποιος να τους αναζητήσει αν το θελήσει.
Υποχρέωση του Δ.Σ. της Ένωσης είναι να τυπώσει αφίσα και να διαδώσει αυτό το παζάρι με τα μέσα που διαθέτει..
Τα σχολεία που θα το διοργανώσουν θα είναι ένα στην περιοχή του Πλάτωνα, ένα προς την περιοχή του Μετρό, ενώ ενδέχεται να οργανώσει και τρίτο σχολείο προς την περιοχή των Λιοσίων. Οι λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν άμεσα.
Τα Δ.Σ. που ενδιαφέρονται ας ενημερώσουν τους γονείς και να έρχονται σε επικοινωνία με την πρόεδρο της Ένωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου