Δημόσιο και Δωρεάν Ενιαίο και Υποχρεωτικό Σχολείο!

Δημόσιο και Δωρεάν Ενιαίο και Υποχρεωτικό Σχολείο!

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Κατηχητικών Σχολείων


Παιδιά από το 162 Δημοτικό Σχολείο της Αθήνας είναι αυτά που συμμετέχουν σ' αυτό το πρωτάθλημα. Πάνω πανηγυρίζουν ένα τρόπαιο. Κάτω, στιγμιότυπο μέσα από το γήπεδο...

Το περασμένο Σάββατο 14/12/2013παίχτηκε και ο δεύτερος προημιτελικόςγια το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΩΝ. Αντιμέτωποι η ομάδα της ΠΑΝΑΓΙΤΣΑΣ οι ΣΕΡΕΝΑΤΑ με την ομάδα του ΑΓΙΟΥ ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΥ. Νικήτρια ομάδα ήταν φυσικά η ομάδα της ΠΑΝΑΓΙΤΣΑΣ.
Αρχικά η ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και δεν άργησε να δικαιωθεί όταν ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΟΥΤΖΑΡΕΛΟΣ έκανε ένα πανέμορφο σουτ και η μπάλα, αφού πέρασε κάτω από τα πόδια του τερματοφύλακα κατέληξε ΓΚΟΛ. Αργότερα, δυστυχώς για τη Παναγίτσα, ο Άγιος Αιμιλιανός ισοφάρισε σε 1 1.Τα χειρότερα για την ομάδα της Παναγίτσας δεν είχαν έρθει ακόμα. Αφού ο Άγιος Αιμιλιανός προηγήθηκε 1 – 2.Ευτυχώς ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΘΑΝΑΣΙΑΣ έδωσε τη λύση για τη ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ισοφαρίζοντας σε 2 2.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Παναγίτσα ξεκίνησε με ελλείψεις για να ξεκουραστούν μερικοί παίχτες όταν όμως ο ΠΑΤΡΙΚ ΠΑΤΣΑΟΥΙΚΟ μπήκε ξανά στο παιχνίδι έδωσε ξανά προβάδισμα στη ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ. Όμως η χαρά για την Παναγίτσα δεν κράτησε για πολύ και ο Άγιος Αιμιλιανός ισοφάρισε σε 3 3.Το παιχνίδι τέλειωσε 3 3 και πήγε σε παράταση.
Η παράταση δεν είχε κάτι το φοβερό και το παιχνίδι πήγε στα πέναλτι.Το πρώτο πέναλτι ήταν για τον Άγιο Αιμιλιανό και ο ΜΗΤΣΑΡΑΣ ο τερματοφύλακας της Παναγίτσας το έπιασε. Ο ΠΑΣΤΑΟΥΙΚΟ βάρεσε το πρώτο πέναλτι για τη Παναγίτσα και φυσικά ο ΠΑΤΣΑΟΥΙΚΟ το έβαλε. Το δεύτερο πέναλτι του Αγίου Αιμιλιανού ο ΜΗΤΣΑΡΑΣ το έπιασε και αυτό. Την εκτέλεση του πέναλτι για το δεύτερο της Παναγίτσας το ανέλαβε ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΘΑΝΑΣΙΑΣ και το έβαλε και αυτός. Ο ΜΗΙΤΣΑΡΑΣ απέκρουσε και το τρίτο πέναλτι του Αγίου Αιμιλιανού και το μόνο που έμενε για να πανηγυρίσει η ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ την πρόκριση στον τελικό ήταν να ευστοχήσει στο πέναλτι ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΑΣ και βέβαια ο ΓΙΑΝΝΗΣ το έβαλε και η Παναγίτσα είναι στον τελικό με τη δεύτερη ομάδα της Παναγίτσας τους φόλους.
Την επόμενη εβδομάδα ο μεγάλος ΤΕΛΙΚΟΣ. ΣΕΡΕΝΑΤΑεναντίον ΦΟΛΟΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου