Δημόσιο και Δωρεάν Ενιαίο και Υποχρεωτικό Σχολείο!

Δημόσιο και Δωρεάν Ενιαίο και Υποχρεωτικό Σχολείο!

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Στο 13ο τεύχος η “Εφημερίδα της ΕΚΑΠ”


Αν θέλετε να τη διαβάσετε ηλεκτρονικά, πατήστε ΕΔΩ. Πρόκειται για την πιο πρόσφατη έκδοση της “Εφημερίδας της ΕΚΑΠ” που κυκλοφορεί ήδη στις γειτονιές της Ακαδημίας Πλάτωνος.
Είναι πολύ σημαντικό ότι στην περιοχή της Ακαδημίας Πλάτωνος εδώ και δυο χρόνια περίπου κυκλοφορεί κάθε τρίμηνο μια πολύ καλή εφημερίδα που προβάλει τη δουλειά και τη δράση της Επιτροπής Κατοίκων Ακαδημίας Πλάτωνα (ΕΚΑΠ). Πρόκειται για μια οριζόντια οργάνωση βάσης μιας ομάδας ανθρώπων που αγαπούν τον τόπο που ζουν και μεγαλώνουν τα παιδιά τους.
Μια περιοχή που κουβαλάει μια ιστορία στην πλάτη της. Εδώ είχε ο Πλάτωνας τη σχολή του. Όλος ο κόσμος υποκλείνεται, μόνο οι τοπικοί δημοτικοί άρχοντες φροντίζουν με την απουσία οποιασδήποτε δράσης να την υποβαθμίζουν.
Η εφημερίδα δεν είναι η μόνη δράση της ΕΚΑΠ. Μαζί με άλλους φορείς στην περιοχή συμμετέχει σε δράσεις αλληλεγγύης, ενώ διαθέτει ένα στοκ με ενδύματα, παπούτσια και άλλα είδη τα οποία διαθέτει σε εκείνους τους συνανθρώπους μας που τα έχουν πραγματική ανάγκη.
Το καλοκαίρι η Ένωση Γονέων είχε συμμετάσχει μαζί της και με άλλους φορείς στη διοργάνωση της αντιρατσιστικής συναυλίας που πραγματοποιήθηκε αρχές Ιουλίου στο πάρκο της ακαδημίας Πλάτωνος, με μεγάλη επιτυχία...
Αν πάλι σας αρέσει τι χαρτί, παλιοί εραστές της τυπογραφικής μελάνης περάσετε από την ΠΟΛΙΤΕΙΑ (Μοναστηρίου και Θηναίας) δίπλα στο αρχαιολογικό πάρκο, να την πάρετε. Μοιράζεται δωρεάν για να φτάσει παντού η φωνή των κατοίκων...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου