Δημόσιο και Δωρεάν Ενιαίο και Υποχρεωτικό Σχολείο!

Δημόσιο και Δωρεάν Ενιαίο και Υποχρεωτικό Σχολείο!

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Γενική συνέλευση την Κυριακή 1 Δεκέμβρη 2013

Κανεις δεν πρέπει να λείψει από τη Γενική Συνέλευση
Το αποφασίσαμε χθες στη διάρκεια του Δ. Σ. που έλαβε χώρα στο 52 Λύκειο Αθήνας και σας το μεταφέρουμε έγκαιρα για να υπάρξει ικανός χρόνος να προγραμματίσουμε τις δουλειές μας με τέτοιο τρόπο ώστε την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου, ώρα 10 π.μ. να είμαστε όλοι οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι στην Ένωση Γονέων στη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του 52 Λυκείου Αθηνών στο Λόφο Κολωνού.
Όσο περνάει ο καιρός, τόσο και συσσωρεύονται τα προβλήματα... Το My School μας έχει όλους αναστατώσει και το διερευνούμε σε συνεργασία με τα συνδικαλιστικά όργανα των δασκάλων και των καθηγητών. Είναι και εκείνοι αντίθετοι με την εφαρμογή ενός τέτοιου σχεδίου που παραπέμπει στον “Μεγάλο Αδελφό” στα χειρότερα του.
Την ίδια στιγμή πολλοί Σύλλογοι Γονέων ή μεμονωμένοι γονείς επιχειρούν να βρουν μόνοι τους λύσεις στα προβλήματα που απασχολούν τα σχολεία τους. Όλοι αυτοί πρέπει να αντιληφθούν ότι μόνο λειτουργώντας ενιαία, μαζί, σε μια κατεύθυνση μπορούμε να έχουμε θετικά αποτελέσματα στον αγώνα μας.
Τι συμβαίνει με τι σίτιση στα σχολεία; Πώς και με ποιο τρόπο μπορεί να αναλάβει το Δημοτικό Βρεφοκομείο ένα μέρος αυτής της ευθύνης; Πώς λειτουργούν οι σχολικές επιτροπές; Ποια είναι η κατάσταση σε πολλά κυλικεία στα σχολεία; Τι προβλήματα αντιμετωπίζουμε από την έλλειψη καθηγητών και φυλάκων; Τι συμβαίνει με τις καθαρίστριες;
Αυτά και πολλά άλλα θα τεθούν στη συζήτηση. Η Ένωση θα σας ενημερώσει για τις κινήσεις και τις ενέργειες της κι εσείς μπορεί να θέσετε τα επιμέρους προβλήματα. Γι' αυτό παρακαλούμε να είμαστε όσο γίνεται περισσότεροι. Γνωρίζουμε ότι η ενασχόληση με τα ζητήματα των σχολείων μέσω των Συλλόγων Γονέων είναι εθελοντική και καθώς γίνεται σε βάρος του ελάχιστου ελεύθερου χρόνου σας σας αξίζει ένα μεγάλο μπράβο! Αλλά ας το ξεπεράσουμε αυτό. Με ψυχή βαθιά, όπως κάνουμε τόσα χρόνια, τώρα.
Θεωρούμε λοιπόν, ότι πέρα από τους αντιπροσώπους της Ένωσης καλό είναι να έρθουν και όλα τα εκλεγμένα μέλη των Δ.Σ. των Συλλόγων Γονέων – μελών μας. Όσο πιο μαζικό είναι το γονεϊκό κίνημα, τόσο πιο καλά αποτελέσματα θα έχουμε.
Σας περιμένουμε στη Γενική Συνέλευση την Κυριακή 1 Δεκέμβρη, ώρα 10 π.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου