Δημόσιο και Δωρεάν Ενιαίο και Υποχρεωτικό Σχολείο!

Δημόσιο και Δωρεάν Ενιαίο και Υποχρεωτικό Σχολείο!

Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Τρίτη μέρα πολιτισμού της Ένωσης Γονέων...

Ήταν και χθες μια μοναδική βραδιά στο Λόφο. Βοήθησε και ο καιρός και όλα πήγαν καλά. Χειροκροτήσαμε τα παιδιά μας. Εδώ η πρόεδρος της 4ης Δημοτικής Κοινότητας Αθήνας κ. Δήμητρα Σιδερή.
Τα παιδιά του 58 δημοτικού σχολείου Αθήνας που μας συνεπήραν, όπως και όλα τα άλλα σχολεία άλλωστε που πήραν μέρος στο χθεσινό πρόγραμμα. Πολύ θετική παρουσία, γεμάτη θετική ενέργεια...
Τι υπέροχη εικόνα!... Τα παιδιά μας χορεύουν παραδοσιακούς ελληνικούς χορούς κι εμείς στις κερκίδες τα χειροκροτούμε με την καρδιά μας. Βραδιά πολιτισμού, από αυτές που χρειαζόμαστε...
Μοντέρνοι χοροί από το 56 δημοτικό σχολείο της Αθήνας. Τα χαρήκαμε, τα απολαύσαμε στις χορευτικές τους φιγούρες. Ζουν το σήμερα με μεγάλη ένταση και δεν έχουν πρόβλημα να το δείξουν.
Άλλη μια φωτογραφία από τα χορευτικά του 56 δημοτικού σχολείου Αθήνας... Και το φετινό τριήμερο απέδειξε πως σε όλα τα σχολεία οι Σύλλογοι Γονέων κάνουν εξαιρετική δουλειά.
Δείτε με τι χάρη και ομορφιά χορεύουν τα παιδιά του 58 δημοτικού σχολείου Αθηνών στους μοντέρνους χορούς. Τα χειροκροτήσαμε, μας ξεσήκωσαν, μας παρέσειραν οι αισθήσεις μας, δεν μπορούσαν να αντισταθούν...
Απίθανα τα παιδιά του 54 Λυκείου Αθηνών, μας ξάφνιασαν με τη χορευτική τους δεινότητα. Τι χάρη τι λεβεντιά που είχαν και τα 25 αγόρια και κορίτσια που χόρεψαν ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς...
Φανταστική η δουλειά των παιδιών από τα 56, 58 δημοτικά σχολεία και το 27 γυμνάσιο Αθήνας... Άψογος ο συντονισμός, εκπληκτικό το αποτέλεσμα της θεατρικής παράσταση “Η ιστορία που πέρασε από τη γειτονιά μας”.
Τα παιδιά αγκαλιάζουν και προφέρουν λουλούδια στη δημιουργό της θεατρικής και εμπνευστή της θεατρική παράστασης, γραμματέα της Ένωσης Γονέων, Σπυρούλα Πρεσβέλου... Τα παιδιά εκτιμούν την προσφορά.

1 σχόλιο:

  1. Αυτό που ζήσαμε στο λόφο την Παρασκευή 14 Ιουνίου στη θεατρική παράσταση "Η ιστορία πέρασε και από τη γειτονιά μας" ήταν τόσο μεγάλο και έντονο που μερικές φορές νομίζεις ότι δεν υπάρχουν λόγια να το περιγράψεις. Η ατμόσφαιρα φορτισμένη συγκινησιακά καθώς παρακολουθούσες τα παιδιά της γειτονιάς να αφηγούνται την ιστορία της, την οποία ούτε εμείς οι μεγάλοι, τουλάχιστον οι περισσότεροι, γνωρίζαμε. Ο πολιτισμός σε όλο του το μεγαλείο. Τα λόγια είναι περιττά. Το μόνο που θέλω να πω είναι ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στη δημιουργό της παράστασης και πολύ καλή μου φίλη Σπυρούλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή