Δημόσιο και Δωρεάν Ενιαίο και Υποχρεωτικό Σχολείο!

Δημόσιο και Δωρεάν Ενιαίο και Υποχρεωτικό Σχολείο!

Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Μια αρνητική εμπειρία από την χθεσινή σχολική επιτροπή πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης της 4ης Δημοτικής Κοινότητας

Χθεσινή φωτογραφία μέσα στην αίθουσα της 4ης Δημοτικής Κοινότητας Αθήνας στην οποία συνεδρίασε η σχολική επιτροπή πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. Στο βάθος ο πρόεδρος της κ. Χαράλαμπος Κοντός.

Παρακολουθήσαμε χθες στην 4η Δημοτική Κοινότητα Αθήνας τη συνεδρίαση της σχολικής επιτροπής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. Και είχαμε μια αρνητική εμπειρία... Απαράδεκτος ο τρόπος λειτουργίας της με ευθύνη του προεδρεύοντος κ. Χαράλαμπου Κοντού, ο οποίος κάνοντας χρήση του προνομίου εξουσίας, λειτουργούσε χωρίς μέτρο και χωρίς ένα στοιχειώδη προγραμματισμό.
Ως θεατές οι γονείς, δεν καταλάβαμε και πολλά πράγματα, όχι γιατί δεν είμαστε σε θέση να το κάνουμε, αλλά ο τρόπος που χειρίζονταν τα γεγονότα ο πρόεδρος ήταν κυριολεκτικά για ανθρώπους με πολύ χαμηλό IQ.
Σταματάμε σε πρώτη φάση, στο έγγραφο (ο Θεός να το κάνει έγγραφο...) που ανησύχησε του Συλλόγους Γονέων. Ένα μπακαλόχαρτο, χωρίς σφραγίδα, χωρίς υπογραφή που ζητούσε να δηλώσουν από τώρα οι Σύλλογοι Γονέων τι δραστηριότητες θα κάνουν την επόμενη σχολική χρονιά για να τους δοθούν αίθουσες... Η απειλή να ματαιωθούν ότι γίνονταν μέχρι σήμερα ήταν ευθεία. Όσοι δεν προσαρμοστούν δεν θα πάρουν άδεια χρήσης του σχολείου. Προσέξτε: Δεν προσφέρουν τίποτα, ως Δήμος Αθηναίων και επιθυμούν να σταματήσουν κάθε δράση που γίνεται...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου