Δημόσιο και Δωρεάν Ενιαίο και Υποχρεωτικό Σχολείο!

Δημόσιο και Δωρεάν Ενιαίο και Υποχρεωτικό Σχολείο!

Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Δημοτικές εκλογές, δυναμική η παρουσία γονέων...

Είναι τιμητικό ότι πολλοί γονείς συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια για τις δημοτικές εκλογές της 19η Μαΐου. Αυτό σημαίνει πως υπάρχουν άνθρωποι ανάμεσα μας με ευαισθησία για τα κοινά που θέλουν να δώσουν από το περίσσευμα της της ψυχής τους.
Σημειώστε παρακαλώ:
Πρεσβέλου Σπυρούλα, υποψήφια στην 4η Δημοτική Κοινότητα Αθήνας με ψηφοδέλτιο της “Ανοιχτής Πόλης” με υποψήφιο δήμαρχο τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη.
Λουκάς Κωνσταντίνος, υποψήφιος στο Κεντρικό Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Γορτυνίας με το συνδυασμό που πρόσκειται στο ΚΚΕ.
Χονδρορίζος Άγγελος, υποψήφιος στην 4η Δημοτική Κοινότητα Αθήνας με το ψηφοδέλτιο της “Ανοιχτής Πόλης” με υποψήφιο δήμαρχο τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη.
Αλεξοπούλου Κατερίνα, υποψήφια στο Κεντρικό Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων με το ψηφοδέλτιο “Αθήνα το σπίτι μας” με υποψήφιο δήμαρχο τον Βασίλη Καπερνάρο.
Κοντονής Αθανάσιος, υποψήφιος στην 4η Δημοτική Κοινότητα Αθήνας με το ψηφοδέλτιο “Αθήνα το σπίτι μας” με υποψήφιο δήμαρχο τον Βασίλη Καπερνάρο.
Σπανός Αθανάσιος, υποψήφιος στην 4η Δημοτική Κοινότητα Αθήνας με το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» με υποψήφιο δήμαρχο τον Νίκο Σοφιανό.
Παπαχριστούδη Ματίνα, υποψήφια στο Κεντρικό Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων με το ψηφοδέλτιο «Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας» με υποψήφιο δήμαρχο τον Πέτρο Κωνσταντίνου.
Κούτσουπας Βασίλης, υποψήφιος στην 4η Δημοτική Κοινότητα Αθήνας με το ψηφοδέλτιο “Αθήνα πόλη της ζωής μας” με υποψήφιο δήμαρχο τον Νικήτα Κακλαμάνη.
Κωνσταντίνου Γρηγόρης, υποψήφιος στην 4η Δημοτική Κοινότητα Αθήνας με το ψηφοδέλτιο “Δικαίωμα στην πόλη μας” με υποψήφιο δήμαρχο τον Γιώργο Καμίνη.

Σωτηρίου Νίκος υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Αθήνας με το συνδιασμό Ανοιχτή πόλη και με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γαβριήλ  Σακελλαρίδη.
 
Όπου κι αν κινείστε πολιτικά ότι κι αν έχετε στο μυαλό σας την ώρα της κάλπης, θυμηθείτε αυτά τα ονόματα για να τους δώσετε ένα σταυρό προτίμησης.
  • Προσοχή: Αν υπάρχουν κι άλλοι γονείς από Συλλόγους Γονέων των σχολείων της δύναμης μας που είναι υποψήφιοι, ας μας το γνωστοποιήσουν να το δημοσιεύσουμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου