Δημόσιο και Δωρεάν Ενιαίο και Υποχρεωτικό Σχολείο!

Δημόσιο και Δωρεάν Ενιαίο και Υποχρεωτικό Σχολείο!

Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Κατάληψη και αποχή στα σχολεία της πρωτοβάθμιας που συγχωνεύονται… Οι γονείς αντιδρούν δυναμικά!

Φωτογραφίες από τα σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στην περιοχή μας που τελούν υπό κατάληψη…
Οι γονείς των σχολείων που συγχωνεύονται αποφάσισαν να μην αποδεχτούν την τεράστια υποβάθμιση των μορφωτικών δικαιωμάτων των παιδιών τους. Αποφάσισαν να υπερασπίσουν το δικαίωμά τους για Δημόσιο Δωρεάν Σχολείο, που θα ανταποκρίνεται στις σύγχρονες εκπαιδευτικές ανάγκες. Έτσι, στο 52ο-151ο προχώρησαν σε κατάληψη του σχολείου και στο 11ο-63ο σε αποχή! Οι γονείς μέσα από τις συλλογικές τους διαδικασίες αποφάσισαν κλιμάκωση των κινητοποιήσεων τις επόμενες ημέρες και κινητοποίηση-διαμαρτυρία στην περιφερειακή διεύθυνση.
Δείτε ΕΔΩ  επιπλέον πληροφορίες για το θέμα με τις αποφάσεις των Συλλόγων Γονέων της δύναμης μας...
Σήμερα μπαίνουν στο παιχνίδι των διαγωνισμών και τα παιδιά της Α΄- Β΄ Λυκείου
Μια πρωτόγνωρη δοκιμασία αντιμετωπίζουν από σήμερα και οι μαθητές της Α’ Λυκείου. Η Τράπεζα Θεμάτων τους βάζει σε μια πανελλαδική εμπειρία εξετάσεων.
Διευρύνεται ο κύκλος των εξετάσεων για τα παιδιά του Λυκείου από σήμερα. Στο χορό μπαίνουν και οι μαθητές της Α’ και Β’ Λυκείου που μετά τους μαθητές της Γ’ Λυκείου που ξεκίνησαν χθες… Ιδιαίτερα οι μαθητές της Α’ Λυκείου έχουν να αντιμετωπίσουν φέτος για πρώτη φορά μια νέα δοκιμασία. Το 50% το θεμάτων από την Τράπεζα Θεμάτων και το 50% από τους δασκάλους του σχολείου τους. Πειράματα πάνω στα παιδιά μας απλά για να διώχνουν παιδιά από την εκπαίδευση.
Το Σάββατο 31 Μαϊου 2014 το 7ο Διασχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού στο 128 Δημοτικό
Θυμηθείτε το 7ο διασχολικό πρωτάθλημα σκακιού δημοτικών σχολείων διοργανώνεται το Σάββατο στο 128 Δημοτικό Σχολείο Αθηνών. Ελάτε να το παρακολουθήσετε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου