Δημόσιο και Δωρεάν Ενιαίο και Υποχρεωτικό Σχολείο!

Δημόσιο και Δωρεάν Ενιαίο και Υποχρεωτικό Σχολείο!

Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Σχετικά με τις παιδικές κατασκηνώσεις του Δήμου Αθηναίων. Μικρή παράταση για να προλάβετε...

Αρκετοί γονείς όπως ξέρουμε ενδιαφέρονται  να στείλουν τα παιδιά τους στις παιδικές κατασκηνώσεις του Δήμου. Από την εμπειρία μας κάθε χρόνο ενημερώνονταν τα σχολεία και οι σύλογοί μας έγκαιρα για τις ημερομηνίες και τα δικαιολογητικά. Ωστόσο φέτος αυτό δεν έγινε μέχρι σήμερα και αρκετοί γονείς επικοινώνησαν και με συλλόγους και τα σχολεία και με την Ένωση ρωτώντας για το θέμα. Έτσι ψάχνοντας ανακαλύπτουμε ότι σήμερα ήταν η καταληκτική ημερομηνία για όσους ενδιαφέρονταν να στείλουν τα παιδιά τους για την πρώτη περίοδο.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με την πρόεδρο του Διαμερίσματος κυρία Σιδερή ενημερώθηκα ότι τελικά δόθηκε παράταση και πως σήμερα θα έστελνε η ίδια  ενημέρωση ηλεκτρονική (μαιλ) στα σχολεία για το θέμα. Γνωρίζουμε ότι για αυτό έχουν ευθύνη οι σχολικές επιτροπές όμως ως γνωστό στο τέταρτοΔημοτικό Διαμέρισμα του Δήμου Αθήνας οι σχολικές επιτροπές υπολειτουργούν.

Η κυρία πρόεδρος τελικά ενημερώθηκε  απο εμας τι έγινε  και σε συννενόηση με την Ένωση για το θέμα  έκανε τις ενέργειες σήμερα έστω και καθυστερημένα.

Σε γειτονιές όπως η δική μας φίλοι γονείς η καθημερινότητα των κατοίκων έχει χιλιάδες προβλήματα που όταν νοιαστεί ο Δήμος για  αυτά εκείνοι ανακουφίζονται. .Επίσης για μια φορά ακόμα οφείλουμε να υπογραμμίσουμε την σημασία της Ενωσης και της συλλογικότητας στην ζωή των σχολείωνμας και των παιδιών μας.

Στέλνονται ήδη στα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία των σχολείων τα μαιλ ενημέρωσης για το θέμα.

Επίσης δόθηκε παράταση μέχρι τις 9 Μαίου για την υποβολή των αιτήσεων για όσους γονείς ενδιαφέρονται για την πρώτη περίοδο.

Σπυρούλα Πρεσβέλου
Πρόεδρος Ένωσης γονέων
4ηςΔιαμερισματικής Κοινότητας
Δήμου Αθήνας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου