Δημόσιο και Δωρεάν Ενιαίο και Υποχρεωτικό Σχολείο!

Δημόσιο και Δωρεάν Ενιαίο και Υποχρεωτικό Σχολείο!

Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του 66ου δημοτικού σχολείου, την ερχόμενη Δευτέρα...

Η παρέμβαση της Ένωσης Γονέων με την τοποθέτηση της προέδρου μας, Σπυρούλας Πρεσβέλου, ήταν καθοριστική στο χθεσινό κάλεσμα του διευθυντή του σχολείο κ. Ιακωβίδη (δίπλα της) για ενημέρωση σχετικά με ότι συμβαίνει στο 66 δημοτικό, το σχολείο του.

Ειλικρινά, είχαμε όλη την καλή διάθεση να κατανοήσουμε το πρόβλημα. Γι' αυτό παραμείναμε δύο ώρες στο χώρο, χρόνος πολύτιμος από τον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο μας. Αλλά όσο κι αν προσπαθήσαμε δεν καταλάβαμε και πολλά πράγματα.
Διακρίναμε μόνο τη Διοικούσα Επιτροπή των γονέων του σχολείου να επιτίθεται στο Σύλλογο Διδασκόντων του ίδιου σχολείου, ενώ πολλοί γονείς παρενέβαιναν για να πουν ότι αυτός ο Σύλλογος Γονέων δεν τους εκπροσωπεί, δεν τον έχουν ψηφίσει.
Έτσι αποφασίστηκε να γίνει εκλογοαπολογιστική συνέλευση τη Δευτέρα 10/03/2014, όπου θα οριστεί η Εφορευτική Επιτροπή η οποία σε εύλογο χρόνο θα πραγματοποιήσει εκλογές με την παρουσία της Ένωσης Γονέων. Ελπίζουμε έτσι να λυθεί το πρόβλημα επικοινωνίας των γονέων με τους δασκάλους. Ο ρόλος μας μέσα στα σχολεία πρέπει να έχει ως στόχο του την καλή συνεργασία. Το λέει άλλωστε στο πρώτο του άρθρο το καταστατικό...
Αναλυτική ανακοίνωση θα μοιραστεί στους γονείς του σχολείου...

1 σχόλιο:

  1. Αφού δεν καταλάβατε τι έχει συμβεί γιατί δημοσιοποιείτε το θέμα? Από πότε η δυσαρέσκεια και η διαφωνία ερμηνεύεται ως επίθεση και κατηγορία? Μήπως θα έπρεπε να είστε πιο προσεκτικοί και αντικειμενικοί? Λάθος χειρισμοί έγιναν από όλους τους εμπλεκόμενους. Προκαλεί προβληματισμό η μονόπλευρη και πρόχειρη παρουσίαση του θέματος. Κατευθύνοντας έτσι προς τη διατήρηση του θυμού και της έντασης. Ας αφήσουμε τους προπαγανδισμούς και ας δούμε τα αίτια του προβλήματος και την ευθύνη που αναλογεί στον καθένα. Οι Σύλλογοι αλλάζουν τα προβλήματα όμως παραμένουν αν δεν τα δούμε....
    66 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
    ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή