Δημόσιο και Δωρεάν Ενιαίο και Υποχρεωτικό Σχολείο!

Δημόσιο και Δωρεάν Ενιαίο και Υποχρεωτικό Σχολείο!

Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

«Κρίσεις και συγκρούσεις στην οικογένεια και το σχολείο: μέθοδοι διαχείρισης και αναπλαισίωση». Μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση στο 128 δημοτικό

Από το Σύλλογο Γονεών του 128 Δημοτικού Σχολείου Αθηνών πήραμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω εκδήλωση στο σχολείο τους. Η ομιλία είναι ανοιχτή και όποιος μπορεί ας πάει να την παρακολουθήσει:

Αγαπητοί γονείς κι εκπαιδευτικοί,
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο πλαίσιο διοργάνωσης ομιλιών από ειδικούς επιστήμονες σε σχολεία της περιοχής μας, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 128ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών έχει προγραμματίσει τη διεξαγωγή ομιλίας από τη Σχολική Ψυχολόγο, Μυρτώ Αγγελοπούλου, με θέμα «Κρίσεις και συγκρούσεις στην οικογένεια και το σχολείο: μέθοδοι διαχείρισης και αναπλαισίωση»

Η ομιλία – περιλαμβάνεται και συζήτηση - θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Μαρτίου, στις 10.00 – 12.00 (το πρωί). Σας προσκαλούμε στην εκδήλωση αυτή που έχει διοργανώσει ο Σύλλογός μας και θεωρούμε ότι η παρουσία σας είναι ιδιαίτερα σημαντική, συμβάλλοντας στον εποικοδομητικό διάλογο που θα γίνει.
Τόπος διεξαγωγής της ομιλίας είναι η αίθουσα εκδηλώσεων του 128ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών. Η διεύθυνση του σχολείου είναι: Καλαμά 2, Σεπόλια (το σχολείο γειτνιάζει με τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Άτλαντα και είναι πλησίον του σιδηροδρομικού μουσείου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου