Δημόσιο και Δωρεάν Ενιαίο και Υποχρεωτικό Σχολείο!

Δημόσιο και Δωρεάν Ενιαίο και Υποχρεωτικό Σχολείο!

Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Τα «μυστικά» του μηχανογραφικού

Διαβάζουμε στο διαδίκτυο… 
Εκδήλωση για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου με θέμα την «Προσομοίωση Συμπλήρωσης του Μηχανογραφικού Δελτίου 2014» τις αναμενόμενες βάσεις 2014καθώς και τα νέα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί στην αγορά εργασίας και στο εκπαιδευτικό σύστημα της χώρας μας οργανώνει ο εκπαιδευτικός Οργανισμός ………….. για τους μαθητές και τους γονείς, αύριο στο ξενοδοχείο Galaxy.

Εισηγητής της εκδήλωσης θα είναι ο υπεύθυνος προγραμμάτων συμβουλευτικής επαγγελματικού προσανατολισμού και διευθυντής του εκπαιδευτικού κόμβου edu4u κ. Απόστολος Κουτρουμπέλης.

Η εκδήλωση θα έχει το χαρακτήρα βιωματικού σεμιναρίου το οποίο αφορα στους μαθητές όλων των τάξεων λυκείου και κατά τη διάρκεια του θα έχουν την ευκαιρία να συμπληρώσουν δοκιμαστικά μηχανογραφικά δελτία τα οποία διανεμηθούν ειδικά για το σκοπό αυτό…

Αναλυτικότερα, στη διάρκεια τους βιωματικού σεμιναρίου, θα γίνει παρουσίαση του ηλεκτρονικού μηχανογραφικού 2014 και της μεδοθολογίας συμπλήρωσης του, θα αναδειχθούν οι παγίδες οι έξυπνες επιλογές, τα μυστικά του και θα υποδεχθούν τα συνηθέστερα λάθη μέσα από τα μηχανογραφικά που ήδη έχουν συμπληρώσει οι μαθητές

Επιπλέον θα γίνει αναφορά στα κριτήρια επιλογής επαγγέλματος, στις προοπτικές των επαγγελμάτων στην ελληνική αγορά εργασίας υπό την παρούσα οικονομική συγκυρία.ανά επιστημονικό πεδίο, στα επαγγελματικά δικαιώματα και τις ανατροπές ανά επιστημονικό πεδίο, στα επαγγελματικά δικαιώματα και τις ανατροπές που έχουν γίνει, στις ειδικές κατηγορίες στις βάσεις εισαγωγής, στις δυνατότητες για μεταγγραφές αλλά και στην ευκαιρία για σπουδές στην Κύπρο.

Θα ακολουθήσει τέλος ανοιχτή συζήτηση με το κοινό…

Έτσι ακριβώς γίνεται και στο δημόσιο σχολείο… Ή είναι αλλιώς τα πράγματα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου