Δημόσιο και Δωρεάν Ενιαίο και Υποχρεωτικό Σχολείο!

Δημόσιο και Δωρεάν Ενιαίο και Υποχρεωτικό Σχολείο!

Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Αυτή η κυβέρνηση δεν έχει προηγούμενο, εξελίσσεται απροκάλυπτα σε κυβέρνηση των μεγάλων αφεντικών, που για λογαριασμό τους, διαλύει και ξεπουλά τον δημόσιο πλούτο της χώρας, παραδίδει στα χέρια μιας συντεχνίας μεγαλοσυμφερόντων όλα τα κλειδιά της αναπτυξιακής προοπτικής της χώρας, όπως η ΔΕΗ, μια από τις ελάχιστες βαριές βιομηχανίες που έχουν απομείνει, μετατρέπει τα κοινωνικά αγαθά σε εμπορεύσιμα είδη, απρόσιτα από τα φτωχά λαϊκά στρώματα.
Επενδύει στον κοινωνικό αυτοματισμό, τον κοινωνικό κανιβαλισμό και υπονομεύει την κοινωνική συνοχή.
Κάθε ημέρα που περνά μετακινείται όλο και πιο πολύ, στον αυταρχισμό, την τρομοκράτηση, την καταστολή και στην αντιδημοκρατική πρακτική. Το δικαίωμα της απεργίας σε πλήρη απαγόρευση, το 90% των απεργιών ποινικοποιούνται, για 5η φορά μέσα σε δύο χρόνια, εργαζόμενοι που αγωνίζονται επιστρατεύονται.
Η επίθεση στους εργαζόμενους και στα συνδικάτα τους δεν σταμάτησε ποτέ, τώρα όμως παίρνει διαστάσεις πογκρόμ, μεθοδεύουν και την πλήρη κατάργηση των συνδικαλιστικών ελευθεριών.
Μια κυβέρνηση ταγμένη στην υπηρεσία των μεγαλοεργοδοτών, νομοθετεί για λογαριασμό τους και καταργεί το δικαίωμα της απεργίας στους εργαζόμενους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου