Δημόσιο και Δωρεάν Ενιαίο και Υποχρεωτικό Σχολείο!

Δημόσιο και Δωρεάν Ενιαίο και Υποχρεωτικό Σχολείο!

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Δυστυχώς το Δ..Σ. της Ένωσής μας επιβεβαιώνεται για το Καρναβάλι του Δήμου....

Αγαπητοί Γονείς και Δ.Σ. των Συλλόγων των σχολείων μας, σήμερα το μεσημέρι ήρθε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της Ένωσης το παρακάτω  μήνυμα. Από ότι είδαμε εστάλη και στα σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. Το μήνυμα αυτό έχει αποστολέα τον πρόεδρο της πρωτοβάθμιας Σχολικής επιτροπής κ. Χ. Κοντό και μας ενημερώνει ότι για το καρναβάλι στο Δημοτικό Διαμέρισμα ο ίδιος και η επιτροπή  δεν είναι γνώστες.
Σαν Δ.Σ. είχαμε αντιληφθεί ότι φέτος σε  ό,τι αφορά τη διοργάνωση του καρναβαλιού  από πλευράς του Δήμου στην περιοχή μας υπήρχε θολό τοπίο και παίζονταν παιχνίδια προσώπων. Για αυτό το λόγο βγάλαμε την ανακοίνωση που απευθυνόταν στους συλλόγους μας και τους ενημέρωνε πως ό,τι γινόταν από πλευράς Δήμου δεν ήταν ξεκάθαρο και αντιλαμβανόμαστε ότι εξυπηρετούσε συμφέροντα ορισμένων.  
Δεν θέλαμε στην "πλάτη" των Συλλόγων μας να παιχτεί κανένα προεκλογικό παιχνίδι και προσπαθήσαμε να ενημερώσουμε, για όσα αντιληφθήκαμε ότι συμβαίνουν, όλους όσους τους αφορούσε.

Τελικά πρόλαβαν μέσα από τον Δήμο να μας επιβεβαιώσουν.
 Απέδειξαν σήμερα ότι τελικά δεν ενδιαφέρουν κανέναν τα σχολεία του 4ου Διαμερίσματος και τα προβλήματά τους.

Όλα γίνονται για  προσωπικά συμφέροντα και παραγοντισμούς που εμείς σαν Δ.Σ. αντιλαμβανόμαστε στα συμβούλια που παριστάμεθα ως μέλη και  αφορούν τα σχολεία μας.!!!!
 Τελικά με αυτό το μήνυμα  εμφανίστηκε το πραγματικό  πρόσωπο όλων όσων νοιάζονται για τα παιδιά μας.
Ωστόσο διαβάστε το ηλεκτρονικό μήνυμα που ακολουθεί και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

Αυτοί οι κύριοι που  διαχειρίζονται τα σχολεία των παιδιών μας εκμεταλλεύονται όποια ευκαιρία τους τυχαίνει.Κυρίως τώρα που έρχονται εκλογές.

Κ Ρ Ι Μ Α!!!!!

Στις 12:55 μ.μ. Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2014, ο/η Χ Κ <protovathmiasxep_4@yahoo.gr> έγραψε:

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ 4ης ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΣΤΙΣ  23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΕΤΡΟΥΛΑ, ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΝΩΣΤΟ  ΠΩΣ Η ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου