Δημόσιο και Δωρεάν Ενιαίο και Υποχρεωτικό Σχολείο!

Δημόσιο και Δωρεάν Ενιαίο και Υποχρεωτικό Σχολείο!

Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Τετραήμερο πολιτιστικών εκδηλώσεων στο Λόφο Κολωνού, το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου 2014

Από τις περσινές εκδηλώσεις των παιδιών μας στο ανοιχτό θεατράκι του Λόφου Κολωνού... Δηλώστε τώρα συμμετοχή...



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Δ.Σ. σας ενημερώνει για τις ημερομηνίες που μας δόθηκαν από τον Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α., για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιούμε κάθε καλοκαίρι στο θέατρο του Λόφου Ιππείου Κολωνού.


Οι ημερομηνίες είναι Δευτέρα 2 & Τρίτη 3 Ιουνίου 2014, και ώρα 5-8 το απόγευμα για πρόβες


Πέμπτη 5, Παρασκευή 6, Σάββατο 7 & Κυριακή 8 Ιουνίου 2014 και ώρες 11-12 το πρωί για πρόβες & 6:30- 10 το βράδυ για παραστάσεις.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης που είχαμε με την υπεύθυνο του Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α. καταλάβαμε πως υπάρχει έλλειψη ελεύθερων ημερομηνιών. Γι’ αυτό προτείνουμε στους δασκάλους των σχολείων, που έχουν σκοπό να χρησιμοποιήσουν το θεατράκι, αν επιθυμούν να συμμετέχουν και αυτοί στις ανωτέρω ημερομηνίες, να μας ενημερώσουν εγκαίρως.

Ο χρόνος διάρκειας για να παρουσιάσει το κάθε σχολείο το πρόγραμμά του ορίζεται στα 40 λεπτά. Αν όμως δηλώσουν συμμετοχή σε μία συγκεκριμένη ημερομηνία πολλά σχολεία, ο χρόνος θα πρέπει να μειωθεί.

Παρακαλούμε για να γίνει σωστός προγραμματισμός τόσο για τις πρόβες, όσο και για τις παραστάσεις των παιδιών μας να μας ενημερώσετε εγκαίρως μέσω του e-mail της ένωσης ή στα τηλέφωνα:

της προέδρου κας Σπυρούλας Πρεσβέλου 6972-199313, της κας Λιγνού Εμμανουέλας 6956-030069

Στη δήλωση συμμετοχής στις εκδηλώσεις, παρακαλούμε να αναφέρετε και το τηλέφωνο επικοινωνίας του/ της υπευθύνου των δραστηριοτήτων , για να τυχόν αλλαγές στο πρόγραμμα.
Καταληκτική ημερομηνία δηλώσεων συμμετοχής στις πολιτιστικές εκδηλώσεις η Τετάρτη 30 Απριλίου 2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου