Δημόσιο και Δωρεάν Ενιαίο και Υποχρεωτικό Σχολείο!

Δημόσιο και Δωρεάν Ενιαίο και Υποχρεωτικό Σχολείο!

Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Από τη χθεσινή πρώτη μέρα των πολιτιστικών της Ένωσης στο ανοιχτό θεατράκι του Λόφου Κολωνού


Η χθεσινή μέρα σηματοδότησε την έναρξη των πολιτιστικών μας εκδηλώσεων οι οποίες θα ολοκληρωθούν την Κυριακή. Το ανοιχτό θέατρο Κολωνού κατάμεστο από γέλιο, χαρά και δημιουργία! Μουσική και παράδοση! Σύλλογοι, Ένωση Συλλόγων και 4η Δημοτική Κοινότητα Αθήνας συνέβαλαν στην πραγμάτωση του φεστιβάλ που έχει καθιερωθεί με τη δική σας συμμετοχή. Παρουσιάστηκαν τα 127ο, 51ο και 67ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών.

Συνεχίζουμε με όρεξη για δουλειά, με γυμνάσια - λύκεια με ομάδες ενηλίκων και θεατρικά. Δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε το γεγονός ότι για μας, την Ένωση Συλλόγων της 4ης Δημοτική Κοινότητα Αθήνας, η χτεσινή μέρα ήταν οξύμωρη... Κοντά μας θα βρισκόταν το 128ο που λόγω του τραγικού συμβάντος, ακύρωσε ως απόλυτα φυσιολογική εξέλιξη, κάθε του εκδήλωση.

Επίσης η χτεσινή μέρα ήταν δύσκολη και άκρως αντιφατική για το Δ.Σ. αφού κάποιοι από εμάς, ανέλαβαν αυτό το κομμάτι και κάποιοι άλλοι πάλευαν για τις συγχωνεύσεις την ίδια ώρα στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων! Ευχαριστούμε την Κατερίνα Αλεξοπούλου που σήκωσε στις πλάτες της, ένα μεγάλο βάρος από τις χθεσινές εκδηλώσεις στο Λόφο Κολωνού. Συνεχίζουμε αύριο και μεθαύριο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου