Δημόσιο και Δωρεάν Ενιαίο και Υποχρεωτικό Σχολείο!

Δημόσιο και Δωρεάν Ενιαίο και Υποχρεωτικό Σχολείο!

Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Κινητοποίηση για 8χρονο παιδάκι που χρειάζεται εγχείρηση στο εξωτερικό. Ας βοηθήσουμε!

Ένα 8χρονο παιδάκι, που αντιμετωπίζει σοβαρότατο πρόβλημα υγείας, χρειάζεται τη βοήθειά μας. Έκκληση απευθύνουν η Ένωση Γονέων Χαϊδαρίου και το 10ο Δημοτικό Σχολείο, στη Γρηγορούσα, για τη συγκέντρωση χρημάτων, προκειμένου να μεταβεί στη Γερμανία για εγχείρηση αφαίρεσης όγκου εγκεφάλου.
Η Ένωση Γονέων Χαϊδαρίου καλεί όλους τους συλλόγους γονέων, καθώς και τους γονείς, να συμμετέχουν με όποια οικονομική δυνατότητα έχουν, στην προσπάθεια που γίνεται ώστε να μπορέσει κοριτσάκι από το 10o Δημοτικό Σχολείο Χαϊδαρίου να μεταβεί άμεσα (μέχρι 19/4/2014) σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο στο Ανόβερο της Γερμανίας, προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση αφαίρεσης όγκου εγκεφάλου.
Πάγια θέση της Ένωσης είναι ότι η Υγεία είναι δημόσιο κοινωνικό αγαθό και ότι το κράτος θα πρέπει να καλύπτει εξ ολοκλήρου τα έξοδα σε θέματα Υγείας, χωρίς όρους και προϋποθέσεις. Ωστόσο, θεωρούμε ότι η αλληλεγγύη είναι πάντα αναγκαία και πρέπει αυτήν τη στιγμή να βοηθήσει στην εξασφάλιση των καλύτερων δυνατών συνθηκών για την επιτυχή έκβαση της περιπέτειας της μικρής μας φίλης.
Είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ και θα καταφέρουμε και αυτό το στόχο! Πιστεύουμε ότι και η μικρούλα μας θα βγει σίγουρα νικήτρια σε αυτήν την δύσκολη μάχη της ζωής της!
Ο αριθμός λογαριασμού είναι: ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 6525-126559-078
IBAN: GR54 0171 5250 0065 2512 6559 078
(Αρχικά ονόματος κατόχου βιβλιαρίου για διασταύρωση στοιχείων: Ν.Ι.Δ. Τα πλήρη στοιχεία του κοριτσιού είναι στην διάθεση της Ένωσης)
Για το ΔΣ
O Πρόεδρος
Παναγιώτης Μοσχονάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου