Δημόσιο και Δωρεάν Ενιαίο και Υποχρεωτικό Σχολείο!

Δημόσιο και Δωρεάν Ενιαίο και Υποχρεωτικό Σχολείο!

Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Η Εφημερίδα της ΕΚΑΠ τ. 12 – κυκλοφορεί!


Το πρωτοσέλιδο του τελευταίου τεύχους της Εφημερίδας που κυκλοφορεί ήδη...

Το ξέρετε ότι στην περιοχή της Ακαδημίας Πλάτωνα, εδώ και και τέσσερα χρόνια δραστηριοποιείται η Επιτροπή Κατοίκων; Πρόκειται για μια οριζόντια οργάνωση βάσης που λειτουργεί στηρίζοντας και προβάλλοντας πολύ σημαντικές δράσεις στην περιοχή μας.
Η ΕΚΑΠ, όπως τη λένε, λειτουργεί κάθε Σαββατοκύριακο στην Τηλεφάνους 12 (από τις 11 π.μ. - 1 μ.μ.) ένα Στέκι Αλληλεγγύης απ' όπου μπορεί κανείς να προμηθευτεί δωρεάν ή να προσφέρει ρούχα, παιχνίδια, γραφική ύλη ή άλλα ήδη πρώτης ανάγκης.
Ανάμεσα στις δράσεις της, κάθε τρίμηνο εκδίδει εφημερίδα, το πρωτοσέλιδο της οποίας βλέπετε στην κορυφή του σημερινού δημοσιεύματος. Αυτές τις μέρες κυκλοφορεί το 12ο τεύχος το οποίο αναφέρεται και στις εκλογές της Ένωσης , στη σύνθεση του νέου προεδρείου, αλλά και στους στόχους που έχουμε βάλει προς διεκδίκηση.
Την Εφημερίδα που διανέμεται δωρεάν μπορείτε να την προμηθευτείτε από την ΠΟΛΙΤΕΙΑ, Μοναστηρίου και Θηναίας, δίπλα στο πάρκο της Ακαδημίας Πλάτωνα. Αν πάλι δεν έχετε τη δυνατότητα να πάτε από κει, μπορείτε να τη διαβάστε και από ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου