Δημόσιο και Δωρεάν Ενιαίο και Υποχρεωτικό Σχολείο!

Δημόσιο και Δωρεάν Ενιαίο και Υποχρεωτικό Σχολείο!

Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

«Μαθησιακές δυσκολίες – διάσπαση προσοχής – δυσλεξία – νέες προσεγγίσεις και προκλήσεις στη διδασκαλία»

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 66ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ σας προσκαλεί την TETAΡΤΗ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014 και ώρα 5. 45 το απόγευμα, στην ομιλία με Θέμα: «Μαθησιακές δυσκολίες – διάσπαση προσοχής – δυσλεξία – νέες προσεγγίσεις και προκλήσεις στη διδασκαλία» που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα πολιτιστικών εκδηλώσεων του Σχολείου μας (Δράκοντος 6 - Ακαδημία Πλάτωνος).
Θα είναι κοντά μας η εξαιρετική ψυχολόγος ΕΛΕΝΗ ΛΙΒΑΝΙΟΥ – καθηγήτρια στο πανεπιστήμιο ΣΑΣΕΞ της ΑΓΓΛΙΑΣ, η οποία έχει ειδικευτεί σε θέματα παιδιών με σύνδρομο ελλειμματικής προσοχής και υπερκινητικότητας (ΣΕΠ/Υ), τις μαθησιακές δυσκολίες, την προβληματική συμπεριφορά μέσα και έξω από το σχολείο.
Έχει διατελέσει πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Δυσλεξίας (ΕΕΔ), είναι επιστημονικός συνεργάτης και σύμβουλος αυτής μέχρι σήμερα, επικεφαλής της θεραπευτικής και διαγνωστικής μονάδας «ΣΠΥΡΟΣ ΔΟΞΙΑΔΗΣ» για τα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και προβλήματα προσαρμογής, επιστημονικός συνεργάτης του Υπουργείου Παιδείας της Κύπρου σε θέματα επιμόρφωσης σχολικών συμβούλων και με πλούσιο έργο σε όλη την Ελλάδα, προσφέροντας βοήθεια ενημερώνοντας και στηρίζοντας γονείς και εκπαιδευτικούς.
Σας παρακαλούμε θερμά να τιμήσετε την εκδήλωσή μας με την παρουσία σας.
Με τιμή
το Δ. Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου