Δημόσιο και Δωρεάν Ενιαίο και Υποχρεωτικό Σχολείο!

Δημόσιο και Δωρεάν Ενιαίο και Υποχρεωτικό Σχολείο!

Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Γονέων την Τετάρτη 30 Απρίλη, ώρα 7 μ.μ.

Με την Πρωτομαγιά μπροστά μας, συνεδριάζει αυριο το Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων. Και η συνεδρίαση τους είναι ανοιχτή για όποιον θα ήθελε να την παρακολουθησει...
Το ξαναλέμε: Η διοίκηση καλή λειτουργία ενός οργάνου μπορεί να είναι ευθύνη των εκλεγμένων μελών του Δ.Σ., αλλά αποτελεί προσωπική ευθύνη για τον καθένα από μας,,,
Με το προσωπικό ενδιαφέρον και την παρουσία μας έχουμε άποψη που δεν διαμορφώνεται εύκολα επειδή “κάποιοι” μας είπαν “κάτι”. Αυτό δείχνει υπευθυνότητα, ιδιάιτερα απέναντι στον εαυτό μας.
Θυμηθείτε λοιπόν ότι αύριο το απόγευμα, Τετάρτη30 Απριλη, ώρα 7 συνεδριάζει το Δ.Σ. της Ένωσης Γονεων στα γραφεία της που βρίσκονται στον πρώτο οροφο του 52 Λυκείου Αθηνας, στο Λόφο Κολωνού.
Τα θέματα που θα συζητηθούν έχουν να κάνουν με τον τρόπο των εξετάσεων της Α' Λυκείου, την αυτοαξιολόγηση των σχολικών μονάδων και τα γενικότερα προβλήματα των σχολείων. Είναι μια ουσιαστική προετοιμασία για τη Γενική Συνέλευση των Αντιπροσώπων που έχουμε μπροστά μας.
Ακόμα κια ο όποιος προπαγανδισμός της Γενικής Συνέλευσης θέλει δουλειά, δεδομένου ότι η σχολική χρονιά ολοκληρώνεται σε λίγο και τα παιδιά μας θα υποστούν τη δοκιμασία των εξετάσεων.
Ο.Κ. Είξαι και οι εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τις Ευρωεκλογές που έχουμε επίσης μπροστά μας και που λειτουργούν ως περισπασπασμός στους στόχους μας, αλλά δεν γίνεται να τα έχουμε όλα, όπως τα θέλουμε.
Αυτό το ξέρουμε και βάζουμε προτεραιότητες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου