Δημόσιο και Δωρεάν Ενιαίο και Υποχρεωτικό Σχολείο!

Δημόσιο και Δωρεάν Ενιαίο και Υποχρεωτικό Σχολείο!

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020


            <ΣΕ ΤΙ ΣΧΟΛΕΙΟ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ>>


ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΟΛΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ 4Ης ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ  ΚΑΙ ΑΣΓΜΕ

Η Ένωση Γονέων 4ης Δημοτικής Κοινότητας   ανέλαβε την πρωτοβουλία  σε συνεργασία με την ΑΣΓΜΕ , να προβάλλει σε κεντρικό επίπεδο το πρόβλημα της σχολικής στέγης , όπως αυτό αναδείχτηκε το προηγούμενο διάστημα και από τους ιδίους τους  συλλόγους  γονέων της περιοχής μας.

 Ποιες είναι οι πραγματικές  ανάγκες για ένα σύγχρονο σχολείο σήμερα , ποιον ρόλο παίζουν οι υποδομές στην μαθησιακή διαδικασία , πως εξασφαλίζεται η προστασία της υγείας και της ασφάλειας των μαθητών και των εργαζομένων στο σχολικό περιβάλλον, ποιες είναι οι προδιάγραφες  για ένα σύγχρονο σχολείο των αναγκών μας και με ποιο νέο τρόπο χτίζεται ένα τέτοιο σχολείο, με ποια συγχρονα δομικά υλικά, πόσο κοστίζει…

Τα παραπάνω είναι  μόνο κάποια από τα ερωτήματα   που απασχολούν όλους εμάς τους γονείς και τους συλλόγους στους οποίους συμμετέχουμε . Καθημερινά  ερχόμαστε αντιμέτωποι με τέτοιου είδους ζητήματα. Σε αυτά τα ζητήματα η Ένωση Γονέων σας καλεί να απαντήσουμε και να ενισχύσουμε την γνώση μας , και ζητάμε την άμεση συμμετοχή σας  φέρνοντας τα δικά του προβλήματα ο κάθε σύλλογος , ώστε να δώσουμε απαντήσεις  μέσα από τα δικά μας ζωντανά παραδείγματα που απασχολούν την σχολική στέγη  αλλά και να συζητήσουμε πως μπορούμε να επιδιώξουμε την άμεση επίλυσή τους.


 Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί   Κυριακή 15 Μαρτίου  18.00μμ στο αμφιθέατρο του 56ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών (Τιμαίου 9) κοντά στην πλατεία του Αγ. Γεωργίου.


Παρακαλούμε  για την δήλωση της  συμμετοχής  σας για την καλύτερη διεξαγωγή της εκδήλωσης   στα τηλέφωνα  6986711813 ΜΑΚΑΡΙΤΗ ΜΑΡΙΑ  
                     6940130686 ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
                                                                                                                                                                                                                                          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου