Δημόσιο και Δωρεάν Ενιαίο και Υποχρεωτικό Σχολείο!

Δημόσιο και Δωρεάν Ενιαίο και Υποχρεωτικό Σχολείο!

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Χριστουγεννιάτικο τουρνουά σκακιού...

Με πολύ μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε και σας προσκαλούμε στο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά που διοργανώνει ο Αθλητικός Όμιλος Τρεις Αστέρες '89 σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας (ΟΠΑΝΔΑ) του Δήμου Αθηναίων!
Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί το πρωινό της Κυριακής 22 Δεκεμβρίου από τις 9:30 έως τις 14:00 (Ώρα προσέλευσης 9:15) σε έναν καταπληκτικό χώρο στο κέντρο της Αθήνας. Πρόκειται για την Δημοτική Αγορά της Κυψέλης που βρίσκεται στην Φωκίωνος Νέγρη. Στους αγώνες πρόκειται να λάβουν μέρος παιδιά από Δημοτικά σχολεία της περιοχής της Αθήνας. Η συμμετοχή είναι δωρεάν αλλά προσοχή καθώς ο μέγιστος αριθμός συμμετοχών είναι τα 200 άτομα. Σας παρακαλούμε επομένως για την όσο πιο άμεση δήλωση των συμμετοχών για τον σωστό προγραμματισμό. Μετά το τέλος των αγώνων θα ακολουθήσουν οι βραβεύσεις των νικητών ανά τάξη όπως επίσης και των τριών καλύτερων σχολείων.
Σας περιμένουμε όχι απαραίτητα μόνο στην περίπτωση που το παιδί σας συμμετέχει στους αγώνες αλλά και για μία κυριακάτικη βόλτα σε χριστουγεννιάτικο φόντο στον πεζόδρομο της Φωκίωνος όπου θα απολαύσετε ακόμα και σαν θεατές ένα μεγάλο σκακιστικό τουρνουά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου