Δημόσιο και Δωρεάν Ενιαίο και Υποχρεωτικό Σχολείο!

Δημόσιο και Δωρεάν Ενιαίο και Υποχρεωτικό Σχολείο!

Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Συνάντηση του Δ.Σ.της Ένωσης μας με το Σύλλογο Εκπαιδευτικών "Αριστοτέλης"

Φίλοι γονείς χθες το απόγευμα στο χώρο του 144ου Δημοτικού σχολείου της Αθήνας συναντήθηκε το Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων με μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου εκπαιδευτικών "Αριστοτέλης". Είναι λογικό στις δύσκολες εποχές που περνάει η δημόσια εκπαίδευση στη χώρα μας να χρειάζεται να συμπορεύονται και κυρίως να γνωρίζουν όσοι  κινούνται στον εκπαιδευτικό χώρο τις απόψεις και τις θέσεις μεταξύ τους ώστε να υπάρχει κάποιο θετικό αποτέλεσμα.
Η συνάντηση αυτή είναι η αρχή μιας σειράς συναντήσεων και  με άλλους φορείς που πρόκειται να κάνουμε σαν Δ.Σ. ώστε να βοηθηθούν τα σχολεία της περιοχής μας. 
Στη συγκεκριμένη συζήτηση υπήρξε ανταλλαγή απόψεων και ενημερωθήκαμε αναλυτικά από τους δασκάλους για τα όσα συμβαίνουν και σχεδιάζονται να γίνουν στα σχολεία. Βέβαια είπαμε και εμείς τις απόψεις αλλά και τις αντιρρήσεις μας σχετικά με τις τακτικές που ακολουθούνται κάποιες φορές από πλευράς του συλλόγου τους.
Προτάθηκαν  και από τις δύο πλευρές κάποιες δράσεις που θα μπορούσαν να  γίνουν μετά τις Πασχαλινές διακοπές. Από πλευράς Ένωσης η άποψη ήταν να θέσουμε τις προτάσεις σήμερα στη Γενική Συνέλευση και ανάλογα να πράξουμε.

Για όποιες κινήσεις γίνονται απο μας και ότι αποτελέσματα έχουμε θα σας ενημερώνουμε από το μπλογκ μας.Θέλουμε να γίνει αυτή η  ηλεκτρονική γωνιά ένας χώρος που θα σας ενημερώνει για τα προβλήματα των σχολείων αλλά θα σας βοηθάει σαν συλλόγους να αντιμετωπίζετε και να υποστηρίζετε το ρόλο σας στη σχολική καθημερινότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου