Δημόσιο και Δωρεάν Ενιαίο και Υποχρεωτικό Σχολείο!

Δημόσιο και Δωρεάν Ενιαίο και Υποχρεωτικό Σχολείο!

Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Η διοίκηση κι οι επιμορφωτές θα βρουν μπροστά τους, τους δασκάλους


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. «Γ. ΣΕΦΕΡΗΣ»                                                                                Αρ.Πρωτ. 253
Ν. Ιωνίας – Ηρακλείου – Mεταμόρφωσης - Λυκόβρυσης  Νέα Ιωνία  16/6/2014 Μουταλάσκη 64 Ν. Ιωνία      
 Προς : Τα μέλη του Συλλόγου. 
 Τον τυπό, Τους γονείς. segseferis@gmail.com                                                                                               www.gseferisedu.blogspot.gr

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΣΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ
Συνάδελφοι, συναδέλφισσες.
Μόλις ανακοινώθηκαν τα σεμινάρια των Διευθυντών Σχολικών Μονάδων για την αξιολόγηση.
Μέσα στα «μαύρα μεσάνυχτα» και στο Σαββατοκύριακο, χωρίς έγγραφη πρόσκληση προς τους διευθυντές και όσο γίνεται πιο «μουλωχτά», ανακοίνωσαν σεμινάρια για την αξιολόγηση. Ακόμα και την ώρα που γράφουμε την ανακοίνωση (Σάββατο απόγευμα) οι διευθυντές δηλώνουν ότι δεν ξέρουν τίποτα. Οι δε αρμόδιοι ( αναπληρωτής διευθυντής διεύθυνσης και ένας εισηγητής σχολικός σύμβουλος) μέχρι και την τελευταία στιγμή δήλωναν ( ή παρίσταναν ; ) ότι δεν ξέρουν τίποτα. Στόχος τους να μην προλάβουμε να αντιδράσουμε και να μην ενημερωθούν τα σχολεία.
Εμείς συνεπείς στις αποφάσεις του Συλλόγου και του κλάδου, συνεχίζουμε την αντίσταση στην αξιολόγηση.  Η διοίκηση κι οι επιμορφωτές θα μας βρουν πάλι μπροστά τους.
Οι συνάδελφοι Διευθυντές «καλούνται» ( με ποιο «νόμιμο» τρόπο άραγε ; ) για να συμμετάσχουν  τη Δευτέρα 16/6/2014 και την Πέμπτη 19/6 στις 8.00 το πρωί στα σεμινάρια επιμόρφωσης για την αξιολόγηση. Στην περιοχή μας, τα κέντρα που θα γίνουν τα σεμινάρια είναι τα :
  • 2ο – 11ο Ηρακλείου (Ευτυχίας 2 και Χρυσανθέμων) με τον κ. Γούπο οι διευθυντές των σχολείων : 1-2-3-4-5-6-7-8-11-12-13-14 Ηρακλείου και 2-10 Ιωνίας.
  • 1ο Πεύκης (Αργύρη Γεωργίου 19 Λυκόβρυση Πεύκη )με την κ. Μανιάτη οι διευθυντές των σχολείων : 1-3-4-5-6-7 Μεταμόρφωσης και 1-3-4-8-9-19-ΣΜΕΑ Ν. Ιωνίας.
  • Οι διευθυντές των σχολείων 9-10 και Ειδικό Ηρακλείου, 14 Ιωνίας και 2 Μεταμόρφωσης πρέπει να παρουσιαστούν στο 1ο Βριλησίων (Φλωρίνης 24, Βριλήσσια)με εισηγητή τον κ. Βεντήρη.
  • Οι διευθυντές των σχολείων 6-7-11-15-16 και Διαπολιτισμικό Ιωνίας στο 2 - 3 Χολαργού (17ης Νοεμβρίου 119)με εισηγητή τον κ. Ζημπίδη.
Ο Συλλογός μας, σε συνεννόηση με τους άλλους Συλλόγους της Β΄ Αθήνας, ανέλαβε την περιφρούρηση των δύο πρώτων κέντρων ( 2ο – 11ο Ηρακλείου και 1ο Πεύκης). Στα άλλα κέντρα θα παρέμβουν οι άλλοι Σύλλογοι της Β΄ Αθήνας.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου ενεργοποιεί τη 48ωρη απεργιακή κινητοποίηση της ΔΟΕ για τους Διευθυντές και την 3ωρη στάση εργασίας για τους υπόλοιπους εκπαιδευτικούς.
Καλούμε τους συναδέλφους να λάβουν μέρος στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί έξω από τα συγκεκριμένα σχολεία, τη Δευτέρα στις 7,30 το πρωί. (Όπου θέλει ο καθένας).
Καλούμε τους συλλόγους γονέων να στηρίξουν την προσπάθεια ακύρωσης των σεμιναρίων αξιολόγησης.
Καλούμε τους συναδέλφους Διευθυντές και διευθύντριες να συνταχθούν με τις αποφάσεις του κλάδου, να στηρίξουν και να συνδράμουν την κινητοποίηση του δικού μας συλλόγου και των άλλων συλλόγων έξω από τα σχολεία που θα γίνουν τα σεμινάρια, να απέχουν από αυτά, αξιοποιώντας την κάλυψη του συλλόγου, την κινητοποίηση των συναδέλφων και την απεργιακή κάλυψη της Ομοσπονδίας.
ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ. ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ :
Στο 2ο – 11ο Δημοτικό Ηρακλείου :
Νινέττα Αλτάνη
Τσίκα Φανή
Πολυμενάκος Κώστας
Στο 1ο Δημοτικό Πεύκης :
Κατιμερτζόγλου Κώστας
Λιάκου Ντιάνα
Μουτάφης Οδυσσέας
Βλαχόπουλος Νίκος
Καλούμε τους γονείς, του συναδέλφους της δευτεροβάθμιας κι όλους τους εργαζόμενους, να πάρουν μέρος στην κινητοποίηση για το μπλοκάρισμα των σεμιναρίων.
ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!
ΜΕ ΕΝΟΤΗΤΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ  ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

Για το Δ.Σ.
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                              Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΝΙΝΕΤΤΑ ΑΛΤΑΝΗ                          ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΙΜΕΡΤΖΟΓΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου