Δημόσιο και Δωρεάν Ενιαίο και Υποχρεωτικό Σχολείο!

Δημόσιο και Δωρεάν Ενιαίο και Υποχρεωτικό Σχολείο!

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Μια όμορφη πρωτοβουλία από το 58 δημοτικό σχολείο: Τρόφιμα για τους σεισμοπαθείς της Κεφαλλονιάς

Σε τούτο τον τόπο πάντα ήταν αναπτυγμένο το αίσθημα της αλληλεγγύης που είναι το μόνο που μπορεί να μας κάνει καλύτερους ανθρώπους. Ο Σύλλογος Γονέων του 58 Δημοτικού Σχολείου Αθηνών πήρε την πρωτοβουλία. Πάντα μια σπίθα χρειάζεται για να γίνει στη συνέχεια φωτιά, πυρκαγιά.

Στη λιτή ανακοίνωση που έβγαλε αναφέρει:
Μια σημαντική πρωτοβουλία πήρε το Δ.Σ. του Συλλόγου γονέων του 58ου Δημοτικού Σχολείου που αφορά τους σεισμόπληκτους της Κεφαλονιάς. Συλλέγει τρόφιμα και σε συνεργασία με την Εκκλησία θα τα αποστείλει άμεσα εκεί που τα χρειάζονται. Από την ενημέρωση που έχουμε και το 144ο Δημοτικό Σχολείο  βοηθάει στην προσπάθεια αυτή. Σαν Δ.Σ. θέλουμε να εκφράσουμε την ικανοποίησή μας που κάποιοι σύλλογοί μας  παίρνουν τέτοιες αποφάσεις. Για μία ακόμη φορά  η συλλογικότητα και η συνεργασία  αποδεικνύει τη δύναμή της.
Όποιο άλλο σχολείο ή και ιδιώτης θέλει να βοηθήσει την προσπάθεια του 58ου μπορεί να επικοινωνήσει με την κυρία Κυρκιλή  Ελευθερία για διευκρινήσεις στο εξής τηλέφωνο 6973740131.

Και κοντά του έσπευσαν αμέσως δύο σχολεία των οποίων οι Σύλλογοι Γονέων δήλωσαν ότι θα κάνουν το ίδιο κι εκείνα για να ενισχύσουν την προσπάθεια που ξεκίνησε από το 58. Δείτε ΕΔΩ κι ΕΔΩ.

Η Ένωση Γονέων δεν έχει παρά να εξάρει την πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων του 58 Δημοτικού Σχολείου Αθήνας και να προσθέσει τη φωνή της στο κάλεσμα του. Γονείς και από άλλα σχολεία της περιοχής μας, όπου και όπως μπορείτε, γίνετε μιμητές. Είναι πολύ σπουδαία και σημαντική ανθρώπινη κίνηση...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου