Δημόσιο και Δωρεάν Ενιαίο και Υποχρεωτικό Σχολείο!

Δημόσιο και Δωρεάν Ενιαίο και Υποχρεωτικό Σχολείο!

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Θυμηθείτε τη Γενική Συνέλευση την Κυριακή

Το σημείωμα αυτό έχει στόχο να μας υπενθυμίσει μια προτεραιότητα στους προγραμματισμούς μας για την ερχόμενη Κυριακή το πρωί στις 10 π.μ.
Θυμόσαστε ότι είναι η Γενική Συνέλευση των εκλεγμένων αντιπροσώπων από τους Συλλόγους της δύναμης μας... Και γιατί είναι καλή και πρέπει να την βάζουμε μέσα στις πρώτες προτεραιότητες μας μια τέτοια δράση; Διότι έχουμε τη δυνατότητα να βρεθούμε με τα μέλη του Δ. Σ. της Ένωσης, το προεδρείο, να θέσουμε υπόψη τους τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στα σχολεία της 4ης Δημοτικής Κοινότητας και να διερευνήσουμε από κοινού λύσεις...
Μα, θα αναρωτηθεί κάποιος, σ' αυτό το Blog, επάνω αριστερά είναι τα τηλέφωνα όλων των μελών του Δ.Σ. και επομένως μπορούμε κάθε φορά που τους χρειαζόμαστε για κάτι που συμβαίνει στα σχολεία μας να επικοινωνήσουμε μαζί τους. Σωστά. Μόνο που η ζωντανή επικοινωνία είναι αλλιώς και επιπλέον η Γενική Συνέλευση είναι ένα θεσμοθετημένο όργανο που προβλέπεται από το καταστατικό της Ένωσης για την καλύτερη λειτουργία της.
Και αφορά αυτή η διαδικασία αποκλειστικά τους εκλεγμένους αντιπροσώπους; Όχι βέβαια Αυτό τονίζεται με έμφαση στο e-mail που έχει σταλεί ήδη σε όλους τους Συλλόγους Γονέων μέσω των διευθύνσεων των σχολείων όπου δεν υπάρχουν E-mail αντιπροσώπων. Αναζητήστε το παρακαλώ. Και θυμηθείτε ότι την Κυριακή μπορεί να έρθει κάθε γονιός που η ευαισθησία του σε οποιαδήποτε θέση ευθύνης και η εθελοντική ενασχόληση του με τους Συλλόγους Γονέων τον οδηγούν να έρθει και να παρακολουθήσει όλη τη διαδικασία της Γενικής Συνέλευσης, ότι είναι καλοδεχούμενος.
Επιπλέον θα είναι μια ενθάρρυνση για όλους μας στους δύσκολους καιρούς που ζούμε. Η Παιδεία είναι στο στόχαστρο. Τα παιδιά μας είναι που απειλούνται και το μέλλον τους κι εμείς πρέπει, οφείλουμε, να αντιδράσουμε οργανωμένα με μπροστάρη την Ένωση.
Να, γιατί πρέπει να πάμε την Κυριακή στη Γενική Συνέλευση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου