Δημόσιο και Δωρεάν Ενιαίο και Υποχρεωτικό Σχολείο!

Δημόσιο και Δωρεάν Ενιαίο και Υποχρεωτικό Σχολείο!

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Μεγάλη η επιτυχία του ενημερωτικού Blog μας

Η επικοινωνία είναι το δυνατό όπλο της Ένωσης. Αν και η Διοίκηση έχει κληθεί να διαχειριστεί μια πολύ δύσκολη κατάσταση, καθώς βιώνουμε τραγικές συγκυρίες με περικοπές τεράστιες στην Παιδεία, την Υγεία και σε καθετί που έχει σχέση με κοινωνικές παροχές, έχουμε καταφέρει μέσα από την τακτική, υπεύθυνη και σοβαρή ενημέρωση, να κερδίσουμε τους γονείς.
Υπάρχει τώρα ένα σημείο όπου μπορούμε καθημερινά να βλέπουμε επιλεγμένη ειδησεογραφία που έχει σχέση με την εκπαίδευση και την κοινωνία... Ή τη δράση που αναπτύσσεται στα σχολεία από τους Συλλόγους Γονέων της δύναμης μας. Και να συντονίζουμε τη δράση μας πάνω σε συγκεκριμένα ζητήματα.
Έτσι και πιο δυνατά, θα συνεχίσει και στο μέλλον... Το σημαντικό και σπουδαίο είναι ότι μέσα σε έξι μήνες λειτουργίας, συμπεριλαμβανομένου και του καυτού καλοκαιριού με τις μεγάλες και ραγδαίες εξελίξεις είχαμε 200 εγγραφές και 16.500 επισκέπτες που έφτασαν ώς τον ιστότοπό μας.
Την ως τώρα επιτυχημένη συνταγή θα την συνεχίσουμε χωρίς συμβιβασμούς και πισωγυρίσματα. Εδώ θα βλέπετε τη δράση, τόσο της Ένωσης, όσο και των σχολείων. Διότι τι άλλο μπορεί να είναι η Ένωση παρά τα ίδια τα σχολεία και οι Σύλλογοι Γονέων εκεί;
Συνεχίζουμε δυνατά την υπεύθυνη, ασυμβίβαστη ενημέρωση που μας αξίζει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου