Δημόσιο και Δωρεάν Ενιαίο και Υποχρεωτικό Σχολείο!

Δημόσιο και Δωρεάν Ενιαίο και Υποχρεωτικό Σχολείο!

Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Δεύτερη μέρα στο Λόφο Κολωνού με τα σχολεία μας

Το 60 δημοτικό ανοίγει τη χθεσινή μέρα με παραδοσιακούς χορούς τις εκδηλώσεις της Ένωσης Γονέων. Εξαιρετικό και το πρόγραμμα που μοίρασαν...
Κατάμεστες ήταν οι κερκίδες και τις δύο ημέρες. Βέβαια οι θεατές εναλλάσσονταν ανάλογα με τα σχολεία, αλλά πάρα πολλοί έμειναν ώς το τέλος κι αυτό είναι το ενθαρρυντικό.
Το 67 δημοτικό συνέχισε με παραδοσιακούς χορούς και με τοπικές ενδυμασίες προσεγμένες από τους γονείς και τους δασκάλους τους. Τι υπέροχη πολυχρωμία!
Δείτε κι εδώ τα παιδιά του 67 δημοτικού σε μια εξαιρετική αρμονία κινήσεων και χρωμάτων. Χαίρονταν τα μάτια σου να τα βλέπεις...
Μοντέρνοι χοροί από το 69 δημοτικό..., Η δασκάλα τους έκανε εξαιρετική δουλειά. Πάνω από 100 φωτογραφίες ανεβάσαμε στο Facebook το διήμερο από τις εκδηλώσεις...
Εντυπωσιακά το κλείσιμο των παιδιών του 69 δημοτικού με το χορωδιακό τραγούδι, τη ζωντανή ορχήστρα και τα βεγγαλικά που φώτισαν τον νυχτερινό ουρανό του Κολωνού!
Οι πρώτοι “μεγάλοι”, τα παιδιά του 54 γυμνασίου Αθήνας, από τα Σεπόλια χορεύουν τελευταία. Ήταν υπέροχα και τους αξίζουν πολλά μπράβο!
Αυτές όμως που έκλεψαν την παράσταση ήταν οι μαμάδες τους! Χόρεψαν και ξεσήκωσαν τις κερκίδες να έρθουν μαζί τους και να κλείσει έτσι μαγικά η βραδιά!

1 σχόλιο: