Δημόσιο και Δωρεάν Ενιαίο και Υποχρεωτικό Σχολείο!

Δημόσιο και Δωρεάν Ενιαίο και Υποχρεωτικό Σχολείο!

Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Από τη Συνέλευση Αντιπροσώπων της Παρασκευής

Το νέο Δ.Σ. Από αριστερά όρθιος κάτω ο Κώστας Λουκάς, αντιπρόεδρος. Στο πάνελ πρώτη η Λυδία Κωνσταντινίδου, ταμίας που δεν φαίνεται καλά, Σπυρούλα Πρεσβέλου, γραμματέας της Ένωσης, Κατερίνα Αλεξοπούλου, ειδική γραμματέας, Κώστας Κατσαρός, πρόεδρος της Ένωσης και τα μέλη, Αγγελος Χονδρορίζος και Θανάσης Σπανός.
Παρά τη δυσκολία της ημέρας καθώς έκλειναν τα σχολεία για τις πασχαλινές διακοπές, περισσότεροι από 50 αντιπρόσωποι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Ένωσης Γονέων και ήρθαν την Παρασκευή 26/4 στη Συνέλευση...
Δόθηκε έτσι η δυνατότητα σε όλους όσους ήθελαν να πάρουν το λόγο και να ακουστούν. Κι αυτής της δυνατότητας έκαναν χρήση, τόσο τα μέλη της Διοίκησης που παρουσίασε ο πρόεδρος Κώστας Κατσαρός, όσο και οι αντιπρόσωποι από τους Συλλόγους Γονέων.
Έγινε ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τις εμπειρίες που έχει ο καθένας σε σχέση με το πώς ενεργοποιεί τους γονείς σήμερα προκειμένου να τους φέρει κοντά στο Σύλλογο Γονέων του σχολείου.
Βοηθά ιδιαίτερα αυτή η διαδικασία σίγουρα. Εντυπωσιακό ήταν ότι πολλοί γονείς εκτός Δ.Σ. δήλωσαν πρόθυμοι να βοηθήσουν στελεχώνοντας τις Ομάδες Εργασίας έτσι ώστε να γίνει πιο ουσιαστική η δουλειά που έχει να διεκπεραιώσει η Ένωση με το είναι δίπλα στους Συλλόγους Γονέων της περιοχής μας. Κι αυτό θα έχετε την ευκαιρία να το διαπιστώσετε μέσα από δω τις επόμενες μέρες...
Καλά λόγια ακούσαμε γι' αυτό το Blog και για τον νέο τρόπο επικοινωνίας που επιλέξαμε με τα e-mail. Κρατάμε ωστόσο και όσα ακούστηκαν από γονείς, ότι δηλαδή κανένα Blog ή e-mail δεν υποκαθιστά τη ζωντανή παρουσία και τις υπόλοιπες κινήσεις και δράσεις που επιβάλλεται να γίνουν προκειμένου να φανούν τα αποτελέσματα της δουλειάς μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου