Δημόσιο και Δωρεάν Ενιαίο και Υποχρεωτικό Σχολείο!

Δημόσιο και Δωρεάν Ενιαίο και Υποχρεωτικό Σχολείο!

Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Ενημέρωση σχετικά με τις εκδηλώσεις στο λόφο

Αγαπητοί γονείς και μέλη των Δ.Σ. των συλλόγων μας είναι υποχρέωσή μας να σας ενημερώσουμε σχετικά με τους εκδηλώσεις που θα γίνουν από πλευράς Ένωσης στο λόφο του Ιππίου Κολωνού. Μετά τις εκλογές που έγιναν στην Ένωσή μας πρώτο μέλημα μας ήταν να ασχοληθούμε με το θέμα αυτό. Γνωρίζουμε από την εμπειρία μας ότι αυτή είναι μια εκδήλωση που ανήκει παραδοσιακά στις υποχρεώσεις της Ένωσης αλλά και που συνειδησιακά έχει ταυτιστεί κυρίως στα παιδιά με το τέλος των χορευτικών δραστηριοτήτων της χρονιάς τους. 
Ο λόφος ανήκει στον Ο.ΠΑΝ.ΔΑ, σε επικοινωνία μαζί του διαπιστώσαμε ότι είχαμε  ελάχιστες ημερομηνίες επιλογής. Μη έχοντας εμπειρία μάθαμε ότι η αναζήτηση ημερομηνιών έπρεπε να είχε γίνει νωρίτερα. Με αυτές τις συνθήκες λοιπόν πήραμε τις εξής ημερομηνίες για να χορέψουν όσα σχολεία θελήσουν να συμμετέχουν.

6/6/2013
7/6/2013

13/6/2013
14/6/2013

Αυτές οι ημερομηνίες είναι Πέμπτη και Παρασκευή αντίστοιχα. Επειδή αρκετά σχολεία ήδη αρχίζουν και επικοινωνούν σας ενημερώνουμε ότι όποιος θέλει ας επικοινωνήσει με τη Σπυρούλα Πρεσβέλου γραμματέα της Ένωσης  ώστε να κλείσει θέση για το σχολείο του. Ο χρόνος που δίνεται είναι περίπου 40 λεπτά σε κάθε σχολείο, ανάλογα και με το πρόγραμμα που έχουν. Επίσης πρόβες μπορούν να γίνουν από τις 2 μ.μ.-5μ.μ. και για τις ημερομηνίες που αναφέρθησαν. Οι παρουσιάσεις ξεκινούν περίπου στις 6 και μισή. Ήδη κάποια σχολεία έχουν κλείσει ημερομηνία.
Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία αλλά ταυτόχρονα ζητάμε και την κατανόησή σας. Συγχωρέστε μας που για φέτος δεν μπορέσαμε να έχουμε Σάββατο και Κυριακή στη διάθεσή μας ....
   Σας περιμένουμε όλους στη Γενική Συνέλευση να τα πούμε από κοντά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου