Δημόσιο και Δωρεάν Ενιαίο και Υποχρεωτικό Σχολείο!

Δημόσιο και Δωρεάν Ενιαίο και Υποχρεωτικό Σχολείο!

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ: ΣΑΒΒΑΤΟ 15.10.2022, 11.30 / ΔΕΥΤΕΡΑ 17.10.2022, 14:00

 ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

1.  Υιοθετώντας το Δελτίο Τύπου της Ομοσπονδίας Γονέων Αττικής σχετικά με το το περιστατικό του κατ` εξακολούθηση βιασμού, κακοποίησης και εκπόρνευσης του 12χρονου παιδιού (βλ. παρακάτω) και αφουγκραζόμενο την έντονη ανάγκη και αγωνία από όλους τους γονείς, για το πώς μπορούμε να συμβάλλουμε να αναδειχθεί ακόμη περισσότερο ένα κοινωνικό ζήτημα που αφορά τις γειτονιές μας και τα παιδιά μας, ώστε ένα ακόμη έγκλημα εις βάρος ανηλίκου να μην κουκουλωθεί, καλούμε τα Δ.Σ. των συλλόγων γονέων και τους γονείς της περιοχής στην κινητοποίηση τοπικών φορέων όπως του εξωραϊστικού-πολιτιστικού συλλόγου "Αναγέννηση" και της ομάδας γυναικών Κολωνού-Σεπολίων (μέλος της Ο.Γ.Ε.), το Σάββατο 15.10.2022, 11.30, έξω από το μαγαζί του παιδοβιαστή Ηλία Μίχου, για την καταδίκη του και την στήριξη και την προστασία του θύματος.


2. Μετά από συζήτηση με τους συλλόγους γονέων, προκύπτει έντονα το ζήτημα των ελλείψεων στην β' βάθμια και στην α' βάθμια εκπαίδευση. Γονείς καταγγέλλουν πως τα παιδιά σχολάνε το αργότερο μέχρι τις 11 π.μ. συστηματικά λόγω των ελλείψεων σε εκπαιδευτικούς, ενώ η α' βάθμια έχει ελλείψεις σε προσωπικό όπως ψυχολόγοι κτλ.
Καλούμε τους συλλόγους γονέων και τους γονείς της περιοχής να παρευρεθούν στην παράσταση διαμαρτυρίας την Δευτέρα 17.10.2022, 14:00, στην Β' βάθμια Διεύθυνση Εκπαίδευσης Α' Αθήνας, Χίου 16-18 (Πλ. Καραϊσκάκη).

Το Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων 4ης Δ.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου