Δημόσιο και Δωρεάν Ενιαίο και Υποχρεωτικό Σχολείο!

Δημόσιο και Δωρεάν Ενιαίο και Υποχρεωτικό Σχολείο!

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ 162ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ



(φωτο απο τις εργασίες)


Ο Σύλλογος  Γονέων  και   Κηδεμόνων  του 162 Δημοτικού  Σχολείου  Αθηνών , κατάφερε  μέσα από τις γενικές συνελεύσεις που πραγματοποίησε το προηγούμενο χρονικό διάστημα  και μια σειρά κινητοποιήσεων,  να διεκδικήσει το δικαίωμα μαθητών , εκπαιδευτικών και γονέων στην ασφαλή πρόσβασή τους  στο σχολείο κατά την διάρκεια βροχοπτώσεων και  να φέρει τις δημοτικές αρχές  (Καμίνη και Μπακογιάννη ) προ των ευθυνών τους !

Τελικά, μετά  από παρεμβάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας , παράσταση διαμαρτυρίας των γονέων , συνεχείς  παρεμβάσεις και στην νέα δημοτική αρχή του κ. Μπακογιάννη , πετύχαμε με επιμονή  την έναρξη των απαραίτητων παρεμβάσεων που έπρεπε να γίνουν  από τον Δήμο για την επίλυση του συγκεκριμένου χρόνιου προβλήματος  του σχολείου μας.

Μπροστά  στην αναλγησία των  δημοτικών αρχών  και την έλλειψη πολιτικής βούλησης  να παρεμβαίνουν άμεσα  σε ζητήματα  που αφορούν υποδομές  δεκάδων  σχολικών κτιρίων , θέτοντας σε κίνδυνο ακόμα την σωματική ακεραιότητα μαθητών και εκπαιδευτικών, αποδείξαμε πως αν εμείς δεν επιμείνουμε και δεν αγωνιστούμε για τα αυτονόητα  δεν είναι διατεθειμένοι να  κάνουν τίποτα οι αρμόδιοι  φορείς.

Ο επίμονος και ανυποχώρητος αγώνας των γονέων έφερε την λύση  στο 162 και κανένας άλλος,  παρά  τις μάταιες  υποσχέσεις  επίδοξων  παραγόντων!!!

Θα  παρακολουθούμε  την εξέλιξη των έργων  μέχρι την οριστική επίλυση  του προβλήματος…..
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου