Δημόσιο και Δωρεάν Ενιαίο και Υποχρεωτικό Σχολείο!

Δημόσιο και Δωρεάν Ενιαίο και Υποχρεωτικό Σχολείο!

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

4ης ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
Τηλέφωνο Επικοινωνίας Προέδρου 6973747337
 email : enosigoneon4da@yahoo.gr

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με έκπληξη παρακολουθούμε τις τελευταίες μέρες, την στάση του χορευτικού Όμιλου «Ο Αρίων»,  όσο αναφορά την εκδήλωση που διοργανώθηκε το Σαββάτο 11 Ιουνίου στον Λόφο του Κολωνού.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Το Σάββατο 11 Ιουνίου και την Κυριακή 12 Ιουνίου η Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων της 4ης Δημοτικής Κοινότητας Αθηνών διοργάνωσε Πολιτιστικό Διήμερο στο Ανοιχτό Θέατρο στον Λόφο Κολωνού. Στο Πολιτιστικό Διήμερο τα μέλη της, δηλαδή οι σύλλογοι Γονέων των σχολείων της 4ης Δ.Κ.Α,  παρουσίασαν μέρος της δουλειάς που έχει γίνει όλο τον χρόνο στα τμήματα δημιουργικής απασχόλησης που έχουν οργανώσει στα σχολεία τους.

Σε αυτή την εκδήλωση
1.      εμφανίζεται να συμμετέχει ο «Αρίων», χωρίς να έχει το δικαίωμα συμμετοχής,
2.      Καλεί κόσμο στην εκδήλωση, μέσω διαδικτύου,  χωρίς να αναφέρει ποιος  διοργανώνει την εκδήλωση και υπονοώντας ότι ο ίδιος διοργανώνει την εκδήλωση «αποχαιρετιστήρια εκδήλωση των μικρών μας φίλων».
3.      να μοιράζει στην εκδήλωση Αναμνηστικά Διπλώματα « για την συμμετοχή στην βραδιά παραδοσιακών χορών για την διάσωση και διάδοση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς» . Καμία σχέση με την συγκεκριμένη εκδήλωση.
4.      Να διακόπτει την ροή του προγράμματος που παρουσίαζε ο Σύλλογος Γονέων του 162ου Δημοτικού Σχολείου και ο κ. Ν. Κουτσούκης  να παρουσιάζει τον πρόεδρο του ΟΠΑΝΔΑ κ. Τεντόμα και να τον βάζει να χορεύει με τα παιδιά του χορευτικού του συλλόγου. Αλήθεια ποιος του έδωσε την άδεια να κάνει δημόσιες σχέσεις σε βάρος των παιδιών του χορευτικού του συλλόγου Γονέων 162ου Δ.Σ.;

Θεωρούμε την συμπεριφορά του Χορευτικού Ομίλου « Ο Αρίων» απαράδεκτη και προσβλητική για την Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων της 4ης Δημοτικής Κοινότητας Αθηνών αλλά και του Συλλόγου Γονέων του 162ου Δημοτικού σχολείου  απαιτούμε την άμεση αποκατάσταση των γραφομένων για το ποιος διοργάνωσε την εκδήλωση και την δημόσια συγνώμη του κ. Κουτσούκη για την προσβλητική του συμπεριφορά κατά την διάρκεια της εκδήλωσης.

Το Δ.Σ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου