Δημόσιο και Δωρεάν Ενιαίο και Υποχρεωτικό Σχολείο!

Δημόσιο και Δωρεάν Ενιαίο και Υποχρεωτικό Σχολείο!

Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Ενημέρωση από το Δ.Σ.
Φίλοι μου μετά όντως από καιρό ερχόμαστε σε επαφή μαζί σας.Είναι αλήθεια ότι μεγάλο χρονικό διάστημα μεσολάβησε που το μπλογκ μας δεν είναι ενεργό.Αντιλαμβάνεστε ωστόσο ότι κάτι τέτοιο ήταν δύσκολο να συμβεί μιας και που τα γεγονότα στην πολιτική σκηνή της χώρας μας υποχρέωναν να βρεθούμε σε δρόμους πάλης για τα πιστεύω μας αλλά και για το μέλλον των παιδιών μας και των σχολείων μας.
Έχω γράψει και σε άλλες αναρτήσεις μου ότι η εμπλοκή μας στη συλλογικότητα των σχολείων μας υποχρεώνει να είμαστε σε πολιτική εγρήγορση.Οπότε δικαιολογείστε την αποχή μας από το μπλογκ και φανείτε επιεικείς.Σε αυτό το σημείο νιώθω και θέλω να αναφερθώ στο Νίκο Θεοδωράκη που είναι δημοσιογράφος και που έστησε και στήριξε αυτό το μπλογκ.ΟΝίκος ήταν στο Δ.Σ. της Ένωσης μας  μέχρι τον Ιούνιο και έχει χρόνια πορείας στον τομέα της συλλογικότητας.Με την πείρα  του και πάνω από όλα με τη διάθεση του το μπλογκ μας πορεύτηκε με επιτυχία.Αλήθεια είναι πως βοήθησε αρκετα και μετά την αποχώρησή του από το Δ.Σ. ωστόσο η ενασχόλησή του επαγγελματικά με άλλες δραστηριότητες δυσκόλευαν και από την μεριά του την κίνηση του μπολγκ μας.Παρόλα αυτά οφείλουμε πολλά στην συμβολή του και στην βοήθειά του. Νίκο σε Ευχαριστούμε ..

Επιστρέφοντας στην ενημέρωσή σας θέλουμε να σας γράψουμε ότι οι διαδικασίες των εκλογών στους συλλόγους μας ολοκληρώνονται σταδιακά και ότι οδεύουμε  στις εκλογές της ένωσης μας ώστε να εκλέξει το νέο Δ.Σ.της.
Οι εκλογές της Ένωσης γίνονται συνήθως τον Μάρτιο και θέλουμε να σας πούμε ότι τα χαρτιά από τις εκλογές στους συλλόγους θα τα μαζέψουμε σταδιακά τα μέλη του Δ.Σ.ερχόμενα σε επαφή με τα νεοκλεγμένα Δ.Σ. .Παρακαλούμε να έχετε τα χαρτιά σωστά ώστε να μπορείτε να μετέχετε στις εκλογές της Ένωσης.Θα σας ενημερώσουμε και με μαιλ αφού κάνουμε Δ.Σ. σαν Ένωση .

Για το Δ.Σ.
Σπυρούλα Πρεσβέλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου